Over ons

Een ijzersterke tandem, gepassioneerd
door marketing en gebeten door resultaten

Het team achter StudioKa zijn Katrien & Karen. Met een Master diploma in marketing en communicatie op zak, hebben we elk meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in grote, internationale bedrijven in marketing & sales functies.

Sinds 2 jaar hebben we het bedrijfsleven achter ons gelaten en de sprong gewaagd naar het zelfstandig ondernemerschap. In april 2020 richtten we Designed for Kids op, eerst als webshop en nadien ook als fysieke winkel in hartje Leuven.

Op 2 jaar tijd bouwden we Designed for Kids uit tot een succesvol bedrijf met vele tevreden klanten. Met onze ervaring als ondernemers én onze sterke competenties als marketeers willen we heel graag ook andere bedrijven doen groeien. Hiervoor lanceerden we StudioKa, een allround marketing bureau met een sterke focus op realistische resultaten in de praktijk. 

Waarom kiezen voor
Studio Ka?

1

Meer dan 30 jaar ervaring

Elk hebben we meer dan 15 jaar ervaring in sales & marketing functies in verschillende sectoren, in kleine en grote bedrijven en zowel B2C als B2B.

2

Strategisch & operationeel sterk

Strategie is steeds de basis van jouw business. Wij vertalen jouw strategie in een concreet actieplan en kunnen dit ook meteen uitvoeren in de praktijk voor jou.

3

Hands on

Met een eigen merk, webshop en winkel staan we elke dag zelf in de praktijk en weten we perfect hoe het 'echt' is om een business te runnen.

Het Studio Ka team

Katrien Veronesi

Founder & Co-owner

Karen Willekens

Founder & Co-owner